V soboto, 25.3.2017 ob 20.00 bo v dvorani Golovec v Celju potekal DALMATINSKI VEČER in koncert zvezdnice hrvaške zabavne glasbe JASNE ZLOKIĆ in ene najpopularnejših dalmatinskih klap, KLAPE RIŠPET. Privoščite sebi in svojim bližnjim edinstven večer kot uvod v toplejše dni. Obeta se odličen koncert priznanih glasbenikov, ki nas bodo popeljali na sončno obalo in nam pričarali pravo poletje.

JASNA ZLOKIĆ, kraljica jugoslovanske zabavne glasbe, ki že desetletja osvaja publiko po vsem svetu, dobitnica neštetih glasbenih nagrad, izvajalka številnih zimzelenih hitov kot so Skitnica, Adio Bella, Vela luka in še veliko drugih, prihaja v vašo bližino!

KLAPA RIŠPET, ena najpopularnejših dalmatinski klap prihaja iz Splita. S prelepimi starogradskimi melodijami in ritmi, vas bodo popeljali na dalmatinsko obalo in vam pričarali pravo poletje. Klapa Rišpet je dejansko ena najmlajših hrvaških klap, saj je bila ustanovljena šele leta 2011, v nekaj letih pa je s svojimi avtorskimi skladbami in z odličnimi priredbami starih, dalmatinskih uspešnic uspela pridobiti srca in duše vseh, ki so jih slišali tudi v živo. Njihove uspešnice kot so: Čača, Mislin samo nate, Ne more vrime, Prsti zapleteni, (z Jeleno Rozgo) Sunce mi od tebe dolazi (z Mišem Kovačem) in številne druge so hitro postale uspešnice tudi v Sloveniji.

Posebej za člane DU MO, organizator ponuja ugodno ceno in sicer: 13,00 EUR.

Vsak lahko kupi neomejeno število vstopnic!

Organizator:

Svegos d.o.o.

Opekarniška 15

3000 Celje

Organizator sprejema naročila na elektronski naslov do 18.3.2017.

E: marjan.hauptman@gmail.com,

Kontakt za DU MO:

g. Branko Puhar; E: branko.puhar@gmail.com; M: 041 827 330;

VSTOPNICA JE LEPO DARILO OB MATERINSKEM DNEVU!

Vabljeni!

​​Fotografije:

Pripravil: Janez Gomzi

Ljubljana, 2. 3. 2017